1001 TVs -- Programare și oglindire ecranStreaming și Ecran de oglindă la TV și Windows

[Lista de caracteristici] Ce pot face pentru tine?

Ecran 1.Mirror către Android TV sau caseta video (Hisense, Philips, Panasonic, Sharp, Sony, TCL, Xiaomi, AT&T)

Lansați aplicația pe televizorul dvs., scanați codul QR cu aplicația dvs. mobilă, iar ecranul telefonului va apărea instantaneu pe televizor!

2. Ecran de proiectare către PC-ul Windows (computer Dell, notebook Lenovo, laptop HP, Acer PC)

Rulați-l după descărcare de pe site-ul oficial (https://www.1001tvs.com), nu trebuie să instalați (Windows 10), folosiți aplicația telefonului pentru a scana codul QR, funcționează! Ecranul telefonului apare pe PC!

3. Oglindirea către un browser web

Cu această aplicație Android, puteți partaja ecranul telefonului dvs. prin WiFi și îl puteți vizualiza dintr-un browser web de pe orice alt dispozitiv (Windows / MAC / Pad / TV) din aceeași rețea WiFi.Această metodă este foarte ușoară: accesați adresa URL http: // [ip-ul telefonului]: [port] (exemplu: http://192.168.1.111:7001 ) pe dispozitivul țintă (Windows / MAC / Pad / TV), Puteți vedea imediat ecranul telefonului dvs. Nu este nevoie să instalați software suplimentar.Se recomandă Google Chrome, Apple Safari și Firefox.

4. Album foto digital

Transferați fotografii de la telefon la TV, apoi bucurați-vă de prezentarea de diapozitive, la fel ca într-o galerie.

5.Cast fotografii, videoclipuri, muzică pe Smart TV sau orice alt player media compatibil UPNP / DLNA

Selectați fișierul media de pe telefonul dvs. pentru a transmite fluxul, televizorul va reda videoclipul, iar fotografia va fi afișată ca o prezentare de diapozitive.

6.Setup pentru Nero Easy Stream Stick .

După ce cumpărați un Nero Easy Stream stick , această aplicație vă poate ajuta cu setări, precum conectarea la Wi-Fi, lansarea funcției Miracast și pornirea fișierelor media streaming.

----------

[Diferențiere] Ce este special?

Total gratuit , fără achiziții în aplicație, fără trafic de internet.

☆ După lansare, detectați automat dispozitivele disponibile în apropiere , selectați un dispozitiv pe care să îl oglindați sau să îl aruncați.

☆ Această aplicație oferă un serviciu mai stabil decât Miracast și Display fără fir, Are, de asemenea, opțiuni de calitate pentru adaptarea la rețea: scăzut, normal, înalt, ultra.

Modul de rețea acceptă TCP și UDP, modul de captare acceptă codec și imagine, puteți încerca diferite opțiuni pentru cea mai bună experiență.

----------

[User Story] De ce ai nevoie?

+ (Joc) Când jucați un joc, ecranul cu oglindă la televizor, partajați cu prietenii, efectul vizual este mai interesant.

+ (Galeria digitală) Bucurați-vă de fotografii și picturi celebre la TV în orice moment, cum ar fi să luați galeria acasă.

+ (DLNA) Aruncați videoclipuri scurte și fotografii de călătorie de pe telefon la televizorul dvs. inteligent, bucurați-vă de experiența pe ecranul mare!

+ (Film) Transmiterea de filme la televizorul inteligent, bucurați-vă de experiența de teatru!

+ (Întâlnire) Afișați ecranul telefonului când aveți o prezentare, ecran cu oglindă la proiector sau TV.

+ (Educație) Este dăunător să vizionezi videoclipuri la telefon pentru ochii copiilor, cu atât mai bine să oglinzi ecranul la televizor.

+ (Citește) Când citiți o carte electronică, oglindirea ecranului telefonului la televizor este mai eficientă.